Všechno krásné musí jednou skončit, aby mohlo začít něco nového, možná hezčího.
Neopouštěj toho koho miluješ,kvůli tomu kdo se ti líbí,protože ten kdo se ti líbí tě opustí kvůli tomu koho miluje!!!!!!

Červen 2007


Písničky

8. června 2007 v 20:00 Avril Lavinge



filmografie1

6. června 2007 v 21:42 AnnaSophia Robb
Filmografie:
2007Most do země Terabithia (Bridge to Terabithia) ...Leslie Burke
2007Krvava sklizen (Reaping, The) ...Loren McConnell
2005Karlík a továrna na čokoládu (Charlie and the Chocolate Factory) ...Violet Beauregarde
2005Because of Winn-Dixie ...Opal
2004Samantha: An American Girl Holiday ...Samantha

životopis1

6. června 2007 v 21:41 AnnaSophia Robb

AnnaSophia Robb

herečka

Datum narození: 08.12.1993 Místo narození: Denver, Colorado, USA Znamení: Střelec

Přehled
Životopis
Filmografie
Diskuse (8)
Fotogalerie (46)

Životopis: [editovat životopis AnnaSophia Robb] AnnaSophia Robb, jedna z nejvíce obsazovaných mladých hereček. V roce 2007 jsme ji mohli vidět ve filmech Most do země Terabithia (rež. Gabor Csupo) nebo Krvavá sklizeň (rež. Stephen Hopkins). AnnaSophia Robb debutovala ve filmu v roce 2005 rodinným filmem Wayneho Wanga Because of Winn-Dixie s Jeffem Danielsem v jedné z rolí. Byla také nominována na cenu Young Artist Award za nejlepší výkon herečky v hlavní roli za ztvárnění dívky Opal, jejíž život změnilo přátelství se zatoulaným psem. Ve stejném roce si zahrála přebornici ve žvýkání žvýkačky Fialku Garderóbovou v Burtonově Karlíkovi a továrně na čokoládu, kde hrál také Johnny Depp.

V roce 2007 natáčí snímky A West Texas Children's Story s Valem Kilmerem, Matthewem Modinem a Larrou Flynn Boyle; v nezávislém dramatu Ferris Wheel s Charlize Theron; v nezávislém dobrodružném snímku Doubting Thomas a dobrodružném sci-fi Jumper, ve kterém kraje s Hyadenem Christensenem a Rachel Bilson pod režisérskou taktovkou Douga Limana.

V televizi si zahrála titulní roli v televizním filmu Samantha: An American Girl Holiday, který jako výkonná producentka podpořila Julia Roberts a režírovala Nadia Tass. Jeji další televizní práce byla hostování v komediálním seriálu společnosti Nickelodeon Drake & Josh a Danny Phantom.

videa z filmu

6. června 2007 v 21:34 Most do země terabithia
Tohle video je taky z filmu a písničku zpívá AnnaSophia Robb

O filmu

6. června 2007 v 21:14 Most do země terabithia

Svět Terabithie - plný úžasných a záhadných stvoření, paláců a překrásných lesů - byl natočen podle světoznámé knihy Most do země Terabithia spisovatelky Katherine Paterson. V roce 1976 inspirovala nadanou spisovatelku k napsání Mostu do země Terabithia jedna tragická událost - smrt blízkého kamaráda jejího syna Davida.

Chtěla tím synovi pomoci vypořádat se s tak velkým žalem. Postupně pak napsala rozsáhlou sérii fantasy příběhů pro děti s kouzelným světem mytologických stvoření, která vedou impozantní boj proti zlu. Kniha byla poprvé vydána v roce 1977 a v roce 1978 získala cenu Newbery Medal.

Jess Aarons je outsiderem ve škole i doma. Celé léto trénoval, aby se stal ve škole tím nejrychlejším běžcem, ale jeho cíl je neočekávaně zmařen nově příchozí dívkou, Leslie Burke, která soutěží jen v "chlapeckých kategoriích" a vyhrává. Navzdory jejich nepříjemnému seznámení se ti dva rychle stanou nejlepšími kamarády.
fotofoto
Leslie ráda vypráví příběhy plné fantazie a kouzel. Jess je rád kreslí. Leslie otevře Jessovi nový svět představ a společně vytvoří utajenou zemi Terabithii, kouzelné místo, do kterého je možné vstoupit pouze přehoupnutím se na starém laně přes potok v lesích blízko jejich domova. Tam oba vládnou, bojují proti zlu a kují pikle proti školním rváčům. Díky přátelství s Leslie se Jess mění k lepšímu.
fotofoto
Most do země Terabithia hluboce zasáhl mladé čtenáře po celém světě a stal se součástí školních výuk a domácích knihoven. Dosud se prodalo přes 2 miliony výtisků této knihy a její obliba stále přetrvává. Paní Patersonová je autorkou 14 románů, řady naučných knih a esejí pro děti a mládež, včetně Mostu do země Terabithia a Jacob Have I Loved - obě knihy získaly prestižní ocenění Newbery Medal. Od roku 1978 se prodalo přes 5 milionů jejích knih a stále se vydávají ve více než dvanácti světových jazycích.
fotofoto
Most do země Terabithia je jedním z nejvzácnějších klasických románů konce 20. století americké literatury. Kniha těší své čtenáře po celém světě po více než dvě generace. Tento kouzelný příběh o dobrodružství, statečnosti, přátelství, ztrátě a lásce se však začal formovat do podoby scénáře až v průběhu roku 2006. Tím, že byla kniha napsána v 80. letech, musely být tón a prostředí filmu zasazeny do současného prostředí.
fotofoto
V Mostu do země Terabithia se příběh točí kolem dvou mladých postav - Jesse Aaronse a Leslie Burkeové, kteří společně vytvoří zemi Terabithii, imaginární království plné nejrůznějších druhů kouzelných bytostí. Zatímco skutečný svět rodiny a školy může být plný překážek a úkolů, v Terabithii vládnou Jess a Leslie jako Král a Královna.
fotofoto
Jesse Aaronse hraje Josh Hutcherson, Leslie Burke Anna Sophia Robb. Hvězdné herecké obsazení doplňují Zooey Deschanel jako slečna Edmundsová, učitelka hudby, a Robert Patrick jako Jessův otec Jack.
fotofoto
Rodinný dobrodružný film Most do země Terabithia promítají česká kina od 15. března 2007.

fotky

6. června 2007 v 21:13 AnnaSophia Robb


filmografie

6. června 2007 v 21:04 Josh Hutcherson
Filmografie:
2007Most do země Terabithia (Bridge to Terabithia) ...Jesse Aaron
2005Little Manhattan ...Gabe
2005Kicking & Screaming ...Bucky Weston
2004Hauru no ugoku shiro ...Markl
2004Polární expres (The Polar Express) ...Additional child performer: Hero Boy
2004Party Wagon ...Toad E. Bartley
2004Motocross Kids ...TJ
2003Wilder Days ...Chris Morse
2003One Last Ride ...Joey
2003Miracle Dogs ...Charlie Logan
2003American Splendor ...Robin

životopis

6. června 2007 v 21:03 Josh Hutcherson

Josh Hutcherson

herec

Datum narození: 12.10.1992

Místo narození: Union, Kentucky, USA Znamení: Váhy
Životopis: Josh Hutcherson se už i přes svůj nízký věk může pochlubit spoluprácí s mnoha význačnými hollywoodskými herci a režiséry. V roce 2005 si zahrál ve filmu Zelená je tráva s Willem Ferrellem a Robertem Duvallem, dobrodružné romantické komedii Little Manhattan a ve filmu Zathura-Vesmírné dobrodružství režiséra Jona Favreau.

Kromě toho si spolu s Tomem Hanksem zahrál jednu z postav v průlomovém filmu Roberta Zemeckise Polární expres (2004, The Polar Express: An IMAX 3D Experience), jež je určen pro kina IMAX. Roku 2006 dokončil práce na komedii Barryho Sonnenfelda R.V., v níž si zahrál syna postavy Robina Williamse.

Mezi jeho televizní filmy patří drama z produkce TNT Wilder Days s Peterem Falkem a celovečerní snímek kanálu Animal Planet Zázrační pejsci. V hostujících rolích se objevil také v seriálech Pohotovost, Strážkyně zákona a Line of Fire.